laden

Veranda’s

De wens de natuur in het huis brengen.

Welkom thuis

Veranda’s

De wens de natuur het huis in te brengen en de korte en onbestendige zomer op een aangename manier te verlengen is begrijpelijk en steunen wij ook volledig.

Moderne veranda

Een moderne veranda verbindt deze wens naar meer leefkwaliteit met esthetiek en een leven dicht bij de natuur. Slechts door een glazen wand van de groene ruimte gescheiden, is het in een woonveranda of tuinserre mogelijk zich tegelijkertijd binnen, en toch midden in uw tuin te bevinden.

Iedere situatie

Voor iedere situatie is er een passende aluminium veranda of een terrasdak die het karakter van uw huis een onvergelijkbaar nieuw architectonisch zicht geeft. Tevens zal hierdoor ook de woonkwaliteit en de waarde van uw huis duurzaam stijgen.

Erhardt

Permanente bescherming tegen het weer met open zicht op de hemel of met een schaduw biedende zonwering: waar en wanneer u maar wilt. Overkappingen van Erhardt bieden u alle mogelijkheden voor creatieve ideeën.

De Erhardt-overkappingen van aluminium garanderen door hun solide, vrijstaande bouwwijze. Een maximum aan toepassingsmogelijkheden en een extreem uitgebreide bescherming tegen de zon en het weer! Met tot max. 6 meter uitval en onbegrensde breedte zijn de overkappingen van Erhardt uiterst variabele systemen, waar u veel plezier en genot van de buitenlucht aan zult beleven.

Renson

Pergola – Camargue

Deze stijlvolle terrasoverkapping met vlak zon- en waterwerend dak maakt van uw terras een aangename buitenplaats, het hele jaar door.  Met de eenvoudige bediening en geruisloze werking van de kantelbare lamellen realiseert u de ideale lichtinval en ventilatie in een handomdraai.

Pergola – Algarve

Deze eenvoudige en praktische terrasoverkapping met vlak zon- en waterwerend dak maakt van uw terras een aangename buitenplaats, het hele jaar door. Met de eenvoudige bediening en geruisloze werking van de kantelbare lamellen realiseert u de ideale lichtinval en ventilatie in een handomdraai.

Contacteer ons en ontvang binnen 5 werkdagen je offerte!

Offerte Aanvragen