laden

Over ons

Leidende kwaliteit in de ramen- en deurenmarkt.

Kalkuz BV

Over Ons

Ecologie en Milieu

Omdat we ecologie en milieu belangrijk vinden, specialiseren we ons in passiefhuizen en lage energiewoningen. Ook houden we rekening met de eisen van de nieuwe Energie Prestatie Normen, de landelijke eisen en de RAL-certificaten.

Meesterkwaliteit

Sinds 2001 staan wij bij KALKUZ bekend om onze inzet en leidende kwaliteit in de ramen- en deurenmarkt. Ons assortiment bestaat uit ramen, deuren, zonweringen, veranda’s, garagepoorten en rolluiken. Wij staan binnen de branche bekend om ons voortdurend streven naar functionaliteit, duurzaamheid en technologische innovatie.

Daarnaast staat het begrip “meesterkwaliteit” in onze onderneming centraal, wij bieden uitsluitend hoogkwalitatieve producten aan van Duitse makelij. Enkele van onze partners zijn Aldra, Schüco, Ewiterm, Alulux: één voor één betrouwbare bedrijven in onze sector.
Doordat we streven naar een goede band met onze leveranciers, garanderen we u een snelle levering en een uitmuntende kwaliteit.

Kwantiteit

Wij bieden u niet alleen kwaliteit, ook kwantiteit staat bij ons hoog in het vaandel. Naast ons uitgebreid aanbod van vaste producten, kunt u bij ons ook terecht voor individuele productoplossingen.

Klantenservice

Wij hebben bij Kalkuz een vlotte klantenservice.
Heeft u vragen? Stel ze aan ons via het contactformulier.

Producten

Welkom thuis

Wat biedt kalkuz aan?
  •  Kwaliteitsproducten
  •  17 jaren ervaring
  •  Efficiënt & Milieuvriendelijk
  •  Klantvriendelijke service
  •  Naadloos montage
Waarom kiezen voor Kalkuz?

De kwaliteitsproducten die uit een breed assortiment bestaan zijn stevig, simplistisch, duurzaam, uitstralend en op maat. Omwille van de jarenlange bondgenootschap met de Duitse makelij, hoge efficiëntie, topadviseurs en snelle service verzekert Kalkuz Ramen & Deuren u de beste kwaliteit aan een goedkoop prijs.

Al 18 jaar kozijnen en deuren op maat

Jouw kozijnen of deuren zijn oud, versleten of rot. Ze isoleren niet goed meer. Vragen te veel onderhoud of passen gewoon niet meer bij je huis. Je kozijnen en deuren vervangen, is een rendabele investering die meer oplevert dan je geld op de bank zetten. Door continue innovatie en eigen productie garanderen wij de hoogste kwaliteit en duurzaamheid.

Kozijnen op maat in kunststof, aluminium of hout
  • Oog voor detail en gevoel voor design: alle vormen, materialen, kleuren en stijlen zijn mogelijk.
  • Uitstekende isolatiewaarden (zowel thermisch als akoestisch).
  • Onberispelijke montage & afwerking.
  • Door continue innovatie & eigen productie garanderen wij de hoogste kwaliteit.
Elke woning wordt beter met Kalkuz.

Adres

Gagelboslaan 1A
4623 AA Bergen op Zoom

Telefoon

Vast: +31 (0)164 655 592
Mobile: +31 (0)615 57 21 49

Email

info@kalkuz.nl
admin@kalkuz.nl

Contacteer ons en ontvang binnen 5 werkdagen je offerte!

Offerte Aanvragen